Hervey's Best Nexus - Bread Wi' Hervey Taken Out.

Väx ifrån och väx upp

En annan verklgiehet
Är det inåt konstigt när man råkar springa in i någon från sitt förra liv, eller kanske till och med flera liv sedan? 
Jag mötte en gammal kompis ute på stan. En kompis som jag var riktigt riktigt nära med när jag var yngre. Vi reste runt i europa tillsammans, gjorde alla hyss i tonåren tillsammans, visste allt om varandra.. vi kände nog den andre bättre än den kände sig själv. Och nu har jag ingen som helst aning om vem personen som stod framför mig var. Självklart är ett tio minuters samtal alldeles för kort för att man ska hinna med att prata om något vettigt över huvud taget. Men jag fick lite snabbt reda på att den äldsta sonen jobbar som elektriker i göteborg, vilket är en svindlande tanke. Det är som att ett barn har ett vuxet barn. Vi ät ju fortfarande 22, hur kan hennes son vara i samma ålder? 
Jag fick veta att dom bott i mexiko i flera år och att hon nu talar flytande spanska, hon som knappt kunde kommunicera på engelska när vi reste runt talar nu alltså tre språk helt flytande. 

Det är skränande hur man kan känna någons förra jag men inte har en susning om vem deras nuvarande jag är. Jag har ALL information om hennes liv mellan 18 och 23 men det är snart 25 år sedan som det var hon. Det är i efterhand också svårt att se varför det blev som det blev, att vi bara glad ifrån varandra och jag undrar om livet hade sett mycket annorlunda ut om vi fortfarande var bästa kompisar? Antagligen hade det gjort det, men det finns ingen som helst anledning eller poäng med att tänka på sånt nu. Ibland måste man växa ifrån för att kunna växa upp.